Rozhovory semnou |1.|

PROSÍM O HLAS KLIK

RECENZE NA: balzám na rty Labello

26. února 2013 v 14:59 | A.-14 |  recenze



Po nanesení na rty:
+krásně voní
+dobrá cena
+hydratuje rty

-nemá žádné

Co sliboval?
bohužel v zadu na papírku bylo napsáno na co všechno je (tne papírek jsem vyhodila :() dobrý ale bohužely si toho moc nepamatuji.Ale slibovak že dobře zregeneruje rty.


Dodržel to?
sice moc nevím co tam bylo ale určitě ano je skvělý krásně voní na rtech velmi příjemný lepší než kdybych si v hodině vytáhla leska začala si tam patlat pusu ale zase mám moc lesků musím je dopatlat pak využiju tento skvělý balzám.



cena :42,90,- (43kč)
obchod :teta drogerie
hodnocení :10/10 bodů
ohromil mě |celkem dobré|sklamal mě
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 theam | E-mail | Web | 26. února 2013 v 16:01 | Reagovat

Je hezky :) asi si to poridim :) Jinak, nespratelis? :)

2 †Paulie Sparrow | E-mail | Web | 26. února 2013 v 17:12 | Reagovat

Recenze je pěkná, ale pro mě ty lesky, balzámi a všechno možný na pusu prostě není. Já to na hubě nesnesu... recenze je ale jak už jsem říkala dobře zpracovaná:)

3 Luciiy. | Web | 26. února 2013 v 19:49 | Reagovat

Labello balzámy prostě zbožňuju. Mám je mnohem rači než lesky který se mnohdy dost lepí. Určitě si ho pořídim tenhle ještě nemám :).

4 Anny | E-mail | Web | 27. února 2013 v 8:33 | Reagovat

Labelo si nekupuji, protože mě příjde drahé, já si kupuji astrid :D Ale párkrát jsem ho měla a je super :D

5 H. | Web | 27. února 2013 v 19:05 | Reagovat

Já si kupuju vždy jen labello :) zbožnuju :) :D

6 KIRAblet | E-mail | Web | 14. července 2018 v 13:12 | Reagovat

To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Such situation leads to worsening feeding and the breath baby, created hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special exercises so that water does not stay tissues. If the woman is resting, then under the feet better put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Do not long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
<a href=http://pregnancyplus.info/how-to-reduce-swelling-during-pregnancy-fast-and-easy>how to reduce swelling during pregnancy</a>

7 KulPlex | E-mail | Web | 13. srpna 2018 v 20:46 | Reagovat

Seal armpit brings inconvenience, pulls. to Carry visit in the hospital should not. Seal under the muscle cavity may turn out to be dangerous illness. However more often it is consequence excessive use antiperspirants with aluminum, violation rules personal hygiene, strong sweating. Redness triggers a close blouse, contaminated razor, the virus.
<a href=http://armpit.info/>http://armpit.info/</a>  
Pain under the arm, inflammation, lump becoming hot? This is the boil that will cut, then drink medications. initial stage treat lotions, antibacterial drugs. When the process switched to second stage, the required surgery.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama